Sponsorbrein Homepage Sponsorium
Sponsorbrein header image 5

Over ons

Sponsorbrein is een netwerk bureau gespecialiseerd in sponsoring en activering. Wij hebben kennis en ervaring met sponsoring op senior level, opgedaan bij grote internationale bedrijven en bureaus. Door ons netwerk hebben onze klanten de beschikking over alles wat je van een groot bureau mag verwachten zonder de onvermijdelijke opslag in tarieven. Wij werken met gespecialiseerde ervaren professionals en bureaus. Samen zorgen wij ervoor dat sponsoring werkt voor onze klanten. Dit doen we door een solide strategie te ontwikkelen, het verwachte rendement concreet te maken en creatieve activeringsconcepten te bedenken.

Erik Ruts
Als sponsormanager bij Ernst & Young viel hem op dat bedrijven vaak veel aan sponsoring doen maar niet weten hoe goed ze het doen. De effectiviteit van sponsoring is onderbelicht. Toen hij in 2006 Sponsorbrein begon was dit zijn belangrijkste focus. Nu is hij een van de weinige consultants gespecialiseerd in het rendement van sponsorships.
Erik heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en een post-doctoraal Sportmanagement van de Universiteit van Groningen. Voordat hij bij Ernst & Young werkte was hij actief bij verschillende hockeyclubs, NOC*NSF en de roeibond. Hij geeft regelmatig presentatie over sponsoring en is docent aan de EMBA Sportmanagement.

Contactgegevens
mobiel: 06 29 464 297
email:    ruts@sponsorbrein.nl
twitter:  erikruts

 

Verder werken wij samen met de volgende bureaus:

 

No Comments

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment