Sponsorbrein Homepage Sponsorium
Sponsorbrein header image 2

Flarden Chicago

August 12th, 2008 · 1 Comment · Strategie

Networking American Style
Sommige congresgangers zijn maar op één ding uit: je visitekaartje. Zoals dat schattige Aziatische meisje in een modieus glitterpakje. Ze komt op je af, stelt zich voor en geeft haar visitekaartje. Je kan je geluk niet op. Than comes the hard part of getting rid of her. Wanneer ze geen visitekaartje van jou ontvangt haalt ze een al even “cute” rood boekje tevoorschijn. Geen balboekje! Ze blijft aandringen totdat je je naam en email daar in schrijft. Het gesprek stokt, het bier raakt op en je mond wordt droog. Uiteindelijk geef je toe. En zij zoekt een nieuw slachtoffer op.

Golden Trailer Awards
Nee dan de twee meiden van de “Golden Trailer Awards”. Dat gaat over filmtrailers en niet over het beste trailerpark van de Verenigde Staten. Die geven hun kaartjes en een T-shirt en USB-stick. Plus een gratis advies voor de leukste vakantieplek in de Verenigde Staten. Te weten Charleston, South Carolina. Een tip die ik graag doorgeef bij deze.

It’s the economy stupid
Het is het grote thema op TV: de slechte economie. De paniek sloeg goed toe met het verval van de Bear Stearn Bank. Ik stond in de lift met een man die aangaf gisteren $ 15.000 te hebben verloren en vandaag $ 20.000. Hij zag er niet goed. Zeker niet omdat Amerikanen ook met geleend geld beleggen. Maar hij ging wel gewoon door met het congres bezoeken. God bless America.

Drugs
Menig televisiecommercial prijst medicijnen aan met de slogan “without prescription on full prescription strength”. Ze zijn optimistisch van toen. Slaapproblemen, allergie, erectieproblemen (omschreven als ED, “erection dysfunctionalities”)? Pilletje slikken en klaar. De wereld lacht je weer toe. Waarna de commercial afgesloten wordt met een lange lijst bijwerkingen. Zo kan een goede nachtrust na een pilletje duizeligheid, flauwvallen en “drowsiness” tot gevolg hebben. Maar hopen dat daar dan ook weer een pilletje voor is.

Tags: ·········

1 response so far ↓

  • 1 online friends // Aug 4, 2010 at 04:55

    thank you pal! this is so cool!! yea!!!
    Bye

Leave a Comment